Meer dan een eeuw in het Ginneken!

Activiteiten Groot- en Opleidingsorkest

Repetities wat nu?

Om u een beeld te scheppen welke werkzaamheden er nodig zijn om de repetities in deze tijd mogelijk te maken, het volgende overzicht.

> Het corona team vraagt aan de leden wie er op de verschillende repetities aanwezig zullen zijn.

> Met deze gegevens wordt door corona team op de maandag voor de repetitie een stoelindeling gemaakt op basis voorschriften corona. Op basis daarvan gaat iedereen in principe aan de slag. Alle wijzigingen die later binnenkomen zorgen voor extra werk/risico op het niet kunnen uitvoeren van de repetitie zoals gepland.

> Het corona team informeert de dirigent. De dirigent maakt voor de repetities speciale arrangementen op maat, op basis van de opgegeven deelnemers.

> Zaal Vianden wordt geïnformeerd en ontvangt stoelen over zicht per repetitie. Ruud en Kees zetten alle onderdelen (o.a. stoelen) gereed volgens corona voorschriften.

> Op de avond zelf zijn 2 personen corona team min. 30 min. vooraf aanwezig om samen met team Vianden de corona voorschriften te checken.

> Muzikanten worden door de leden corona team verwelkomd en volgt de check up.

> O.l.v. de dirigent kan de repetitie beginnen.

Hoe deprimerend is het dan, dat op twee recent gehouden repetities slechts 50 % van de aangemelde muzikanten present was en dat de afmeldingen, op één na, eerst zeer kort voor het begin van de repetities binnenkwamen. Martijn heeft er niettemin een fijne repetitie van weten te maken.

Login

Registreren| Wachtwoord vergeten?