Meer dan een eeuw in het Ginneken!

Lid worden

Voor een printvriendelijke versie van de informatie voor (nieuwe) leden klik op info (nieuwe) leden

Muzikanten gezocht
Groot Orkest

Ter aanvulling van ons Groot Orkest zijn wij op zoek naar onderstaande muzikanten:

  • Klarinettisten
  • Fagottist
  • Hoornisten
  • Slagwerkers

Heb jij je B-diploma of een daarmee vergelijkbaar niveau en heb je zin om (weer) muziek te maken? Dan ben je bij onze harmonie aan het juiste adres! We bieden je een afwisselend repertoire en een gezellige club mensen om je heen. Wij repeteren op donderdagavond van 20:15 – 22:15 uur in Gemeenschapshuis de Vianden.

Lijkt dit jou wat? Kom dan eens luisteren of neem neem dan eens contact op met Saskia de Smit (tel: 076-5611848; e-mail: smit108@ziggo.nl) voor een bezoek aan een van de repetities op donderdagavond. Saskia de Smit speelt zelf mee in zowel het Opleidingsorkest als het Groot Orkest en kan u alle informatie geven.

 

Opleidings- en Opstaporkest

Ook voor deze orkesten zijn we altijd op zoek naar nieuwe muzikanten. Iedereen is welkom!

Leerlingen die het HAFA-A diploma behaald hebben, kunnen na goedkeuring van de dirigent in het Opleidingsorkest meespelen.

Een leerling die nog geen diploma heeft, maar door de docent van de Nieuwe Veste en de dirigent van Concordia voldoende vaardig beoordeeld wordt, mag mee gaan spelen in het Opstaporkest.

Momenteel zijn we speciaal op zoek naar slagwerkers. Heb je interesse? Kom dan eens luisteren of neem ook dan contact op met de Saskia de Smit. 

Het Opleidingsorkest repeteert op donderdagavond van 19:05 – 20:05 uur in Gemeenschapshuis de Vianden. Het Opstartorkest heeft daarvoor van 18:30 tot 19:00 uur.

Contributie voor lidmaatschap van het Opleidings- en Opstaporkest wordt berekend vanaf de maand dat meegespeeld wordt.

Aan nieuwe leden die leerling zijn op De Nieuwe Veste en die nog niet meespelen in Opleidingsorkest of Groot Orkest wordt bij aanvang van het lidmaatschap € 35,00 contributie in rekening gebracht, ongeacht de ingangsdatum van het lidmaatschap.

Login

Registreren| Wachtwoord vergeten?