Meer dan een eeuw in het Ginneken!

Opstaporkest

Met ingang van 2017 kent Concordia ook een echt Opstaporkest.

Dit orkest is opgericht voor startende leerlingen die op het niveau zijn dat ze een toonladder kunnen spelen. Deze leerlingen hebben ongeveer een half jaar les. Het doel is om deze leerlingen te laten wennen aan het spelen onder leiding van een dirigent en om hen te laten ervaren hoe leuk het is om samen te spelen.

Als deze leerlingen op het niveau van diploma A zijn stromen ze door naar het Opleidingsorkest.

Het opstaporkest repeteert op donderdagavond van 18.30 uur tot 19.00 uur.

 __________________________________________________________________________________________________________

Het opstap en opleidingsorkest is gaan Bowlen en Frietjes eten

Minstens 1 keer per jaar gaan het opstap en opleidingsorkest samen een leuke activiteit doen die niks te maken heeft met muziek. Dit doet de harmonie om ervoor te zorgen dat de contacten onderling goed zijn. Niet dat het nodig is, want het is (natuurlijk) altijd gezellig 😊

Op 17 maart zijn we met zoveel mogelijk mensen gezellig gaan bowlen.

2 jaar terug zijn we naar Meerseldreef geweest en de jaren daarvoor zijn we in het Mastbos gaan picknicken.

Ook is er een nieuwe traditie gekomen in de Harmonie. Elk jaar is er aan het einde van de zomer een leuke barbecue bij een harmonie lid thuis. Eerst lekker voetballen, badmintonnen en naar een groot veld gaan, dan lekker eten en daarna gamen, sporten en vorig jaar was zelfs op groot scherm het Nederlands elftal te zien. Kortom in de harmonie spelen we niet altijd, maar doen we ook leuke activiteiten.

Stukjes van jeugdleden

Hoi, ik ben Floris (8) en ik speel Tuba/bariton bij het opstaporkest van harmonie Concordia. Ik speel al 2,5 jaar een instrument en ik zit bijna 1 jaar bij de harmonie. Ik vind het ontzettend gezellig in deze harmonie en je leert er ook een beetje van. Ik vind dat deze harmonie geen verbeterpunten heeft!

Login

Registreren| Wachtwoord vergeten?