Meer dan een eeuw in het Ginneken!

Opstaporkest

Het Opstaporkest bestaat uit leden die leerling zijn bij Stichting Nieuwe Veste en nog geen diploma hebben. Op dit moment (medio 2021) is het opstaporkest tijdelijk stopgezet vanwege te weinig deelnemers. Bij voldoende startende muzikanten wordt er weer een opstaporkest, bedoeld voor leden die net met een instrument zijn begonnen, opgestart. Als deze leerlingen op het niveau van diploma A zijn stromen ze door naar het Opleidingsorkest. Het opstaporkest repeteert op donderdagavond van 18.30 uur tot 19.00 uur.
 __________________________________________________________________________________________________________
Het opstap en opleidingsorkest is gaan Bowlen en Frietjes eten Minstens 1 keer per jaar gaan het opstap en opleidingsorkest samen een leuke activiteit doen die niks te maken heeft met muziek. Dit doet de harmonie om ervoor te zorgen dat de contacten onderling goed zijn. Niet dat het nodig is, want het is (natuurlijk) altijd gezellig 😊 Op 17 maart zijn we met zoveel mogelijk mensen gezellig gaan bowlen. 2 jaar terug zijn we naar Meerseldreef geweest en de jaren daarvoor zijn we in het Mastbos gaan picknicken. Ook is er een nieuwe traditie gekomen in de Harmonie. Elk jaar is er aan het einde van de zomer een leuke barbecue bij een harmonie lid thuis. Eerst lekker voetballen, badmintonnen en naar een groot veld gaan, dan lekker eten en daarna gamen, sporten en vorig jaar was zelfs op groot scherm het Nederlands elftal te zien. Kortom in de harmonie spelen we niet altijd, maar doen we ook leuke activiteiten.
Stukjes van jeugdleden
Hoi, ik ben Floris (8) en ik speel Tuba/bariton bij het opstaporkest van harmonie Concordia. Ik speel al 2,5 jaar een instrument en ik zit bijna 1 jaar bij de harmonie. Ik vind het ontzettend gezellig in deze harmonie en je leert er ook een beetje van. Ik vind dat deze harmonie geen verbeterpunten heeft!

Login

Registreren| Wachtwoord vergeten?